Atenció plena “Mindfullnes”

Una capacitat de la ment, que requereix l’entrenament de l’atenció cap al moment present, i que permet el descobriment de la calma dins un mateix. A través de l’acceptació i el no judici de les coses, en benefici de la mateixa salut.

 Es tracta d’una disciplina universal aplicable a qualsevol àmbit de la nostra vida, des del mateix benestar psicològic o físic, a una millor gestió de l’estrès o, fins i tot, a la pressió que habitualment pot comportar l’alt rendiment esportiu.

Així doncs, el que ens aporta aquesta pràctica, és la possibilitat d’aturar-nos davant aquelles situacions que ens arrosseguen emocionalment a respondre de manera reactiva i automàtica, sovint poc efectiva, per tal de fer-ho d’una forma més regulada emocionalment.

Col·labora: balancearte

HORARI:

A concretar segons cada curs.

38€

Per taller de 2,5 hores.

Gimnàstica terapèutica

Exercicis fisioterapeutics actius per la millora d’elasticitat, força i mobilitat global, sempre protegint-se de possibles lesions.

Gimnàstica abdominal hipopressiva

La gimnàstica abdominal hipopressiva està recomanada a qualsevol persona que desitgi reduir la cintura, millorar la seva postura o la funció sexual.

Ioga

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Atenció plena “Mindfullnes”

Una capacitat de la ment, que requereix l’entrenament de l’atenció cap al moment present.

Xecs regal

Aprofita i regala salut als qui més estimes, regala salut!