Gimnàstica hipopressiva abdomino-pelviana

 

La gimnàstica abdomino-pelviana hipopressiva està recomanada a qualsevol persona que desitgi reduir la cintura, millorar la seva postura o la funció sexual. Tot i que està  especialment indicada per a dones amb problemes d’incontinència urinària, flaccidesa del sòl pelvià, en post part i en persones que pateixin lumbàlgies cròniques, evidentment també, per a una bona prevenció de dolences com les que hem citat.

Durant aquestes classes aprendrem…

  • Exercicis bàsics per mantenir el sòl pelvià en bona salut, i en el qual practicarem exercicis fonamentals per a la zona més superficial i profunda del sòl pelvià.
  • Coneixerem, practicarem i aprendrem els exercicis abdominals hipopressius per tal de poder practicar-los correctament a casa, ja que no són senzills d’aprendre sense un professional que us en doni les indicacions i pautes a seguir per la seva correcta aplicació.
  • Coneixerem, practicarem i aprendrem exercicis abdomino-pelvians amb el tronc propioceptiu (5P).

HORARI:

A concretar segons cada curs

80 €

Curs de 10 sessions.

Ioga Embaràs

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Gimnàstica terapèutica

Exercicis fisioterapeutics actius per la millora d’elasticitat, força i mobilitat global, sempre protegint-se de possibles lesions.

Gimnàstica hipopressiva abdomino-pelviana

La gimnàstica abdominal hipopressiva està recomanada a qualsevol persona que desitgi reduir la cintura, millorar la seva postura o la funció sexual.

Ioga Ashtanga

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Xecs regal

Aprofita i regala salut als qui més estimes, regala salut!