Gimnàstica abdominal hipopressiva

La gimnàstica abdominal hipopressiva està recomanada a qualsevol persona que desitgi reduir la cintura, millorar la seva postura o la funció sexual. Tot i que està  especialment indicada per a dones amb problemes d’incontinència urinària, flaccidesa del sòl pelvià, en post part i en persones que pateixin lumbàlgies cròniques, evidentment també, per a una bona prevenció de dolences com les que hem citat.

Durant aquestes classes aprendrem…

  • Exercicis bàsics per mantenir el sòl pelvià en bona salut, i en el qual practicarem exercicis fonamentals per a la zona més superficial i profunda del sòl pelvià.
  • Coneixerem, practicarem i aprendrem els exercicis abdominals hipopressius per tal de poder practicar-los correctament a casa, ja que no són senzills d’aprendre sense un professional que us en doni les indicacions i pautes a seguir per la seva correcta aplicació.

HORARI:

A concretar segons cada curs

80 €

Curs de 10 sessions.

Ioga postpart

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Ioga Embaràs

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Gimnàstica terapèutica

Exercicis fisioterapeutics actius per la millora d’elasticitat, força i mobilitat global, sempre protegint-se de possibles lesions.

Gimnàstica abdominal hipopressiva

La gimnàstica abdominal hipopressiva està recomanada a qualsevol persona que desitgi reduir la cintura, millorar la seva postura o la funció sexual.

Ioga

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Xecs regal

Aprofita i regala salut als qui més estimes, regala salut!