Ioga Embaràs

Són classes per poder treballar l’escolta d’una mateixa, donar espai per sentir el teu cos, per conèixer-te, per aprendre que amb l’ajuda de la respiració pots traspassar els teus límits físics i emocionals. Sentiràs la intensitat al teu cos i la sostindràs, alliberant les teves tensions i deixant-les anar. El part és el moment més animal d’una dona on sent tota la seva força interior.
A les classes treballem amb asanes, pranaiames i mantres, per poder gaudir de la transformació que l’embaràs et porta i ho finalitzem amb una relaxació perquè l’integris. També tindràs l’oportunitat d’estar amb dones com tu, compartint inquietuds i ajudant-nos entre nosaltres formant aquesta tribu tan important per a la maternitat.

HORARI:

Dijous 16:20h

35€

Mensuals

Ioga Embaràs

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Gimnàstica terapèutica

Exercicis fisioterapeutics actius per la millora d’elasticitat, força i mobilitat global, sempre protegint-se de possibles lesions.

Gimnàstica hipopressiva abdomino-pelviana

La gimnàstica abdominal hipopressiva està recomanada a qualsevol persona que desitgi reduir la cintura, millorar la seva postura o la funció sexual.

Ioga Ashtanga

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Xecs regal

Aprofita i regala salut als qui més estimes, regala salut!