Ioga Embaràs

Són classes per poder treballar l’escolta d’una mateixa, donar espai per sentir el teu cos, per conèixer-te, per aprendre que amb l’ajuda de la respiració pots traspassar els teus límits físics i emocionals. Sentiràs la intensitat al teu cos i la sostindràs, alliberant les teves tensions i deixant-les anar. El part és el moment més animal d’una dona on sent tota la seva força interior.
A les classes treballem amb asanes, pranaiames i mantres, per poder gaudir de la transformació que l’embaràs et porta i ho finalitzem amb una relaxació perquè l’integris. També tindràs l’oportunitat d’estar amb dones com tu, compartint inquietuds i ajudant-nos entre nosaltres formant aquesta tribu tan important per a la maternitat.

HORARI:

Horari: dilluns 19:00 o dimarts 12:45

35€

Mensuals

Ioga postpart

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Ioga Embaràs

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Gimnàstica terapèutica

Exercicis fisioterapeutics actius per la millora d’elasticitat, força i mobilitat global, sempre protegint-se de possibles lesions.

Gimnàstica abdominal hipopressiva

La gimnàstica abdominal hipopressiva està recomanada a qualsevol persona que desitgi reduir la cintura, millorar la seva postura o la funció sexual.

Ioga

El plaer de gaudir uns moments exclusivament per nosaltres

Xecs regal

Aprofita i regala salut als qui més estimes, regala salut!